A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
16 май 2022 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.53456
1.58660
1.12888
Начало   >  Пенсионни фондове  >  Универсален пенсионен фонд

Универсален пенсионен фонд