A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
21 септемви 2021 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.53838
1.62351
1.14032
Начало   >  Пенсионни фондове  >  Универсален пенсионен фонд

Универсален пенсионен фонд