Стойности за 1 дял за:
19 февруари 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.44823
1.51788
1.04850
Начало  >  Новини

Новини

Call center - 0700 14 250 Call center - 0700 14 250

Стилен Opel Insignia за още по-силно партньорство на „ПОД-Бъдеще“ и Easy Credit

1 февруари 2017

Модерен и елегантен Opel Insignia ще популяризира корпоративното партньорство на една от водещите компании в България в потребителското финансиране - Изи Кредит, и едно от утвърдените пенсионноосигурителни дружества в страната - „ПОД-Бъдеще“ АД.

Стилният чисто нов автомобил в петролено зелено, с изобразено дискретно лого на двата партньора, беше предоставен специално от „ПОД-Бъдеще“ АД на финансовата институция, която през миналата година стана осигурителен посредник на пенсионната компания. Наред с основната си дейност по отпускане на заеми, от есента на 2016 г. кредитните консултанти и служителите на Изи Кредит реализират и услуги по допълнително осигуряване, предоставяни от „ПОД-Бъдеще“ АД чрез трите й фонда - универсален („УПФ-Бъдеще“), професионален („ППФ-Бъдеще“) и доброволен („ДПФ-Бъдеще“).

На символична церемония пред един от успешните и големи регионални офиси на Изи Кредит в софийския квартал „Люлин“, изпълнителният директор на „ПОД-Бъдеще“ АД Андрей Шотов връчи ключовете от новия автомобил на оперативния директор на Изи Кредит Атанас Атанасов с пожеланието новата придобивка да е двигател за още по-силно партньорство между двете компании и катализатор за още по-добри резултати по проекта.

Само за няколко месеца Изи Кредит се превърна в основен партньор на „ПОД-Бъдеще“ в привличането на осигурени лица във фондовете на пенсионната компания. До момента в проекта са се включили ефективно 350 кредитни консултанти и служители на компанията за потребителско финансиране от около 75 нейни офиса в страната. Плановете са проектът да обхване три пъти повече на брой служители и консултанти на Изи Кредит от над 150 офиса.