A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
21 септемви 2021 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.53838
1.62351
1.14032
Начало  >  Новини

Новини

Call center - 0700 14 250 Call center - 0700 14 250

“ПОД - Бъдеще” АД получи награда за най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество за 2020 г.

28 май 2021

 

 

„ПОД - Бъдеще“ АД, за втори пореден път получи наградата за най-динамично развиващо се пенсионно-осигурително дружество.

Отличието беше връчено вчера на церемония по награждаването на най-добрите компании в застрахователния и пенсионноосигурителния сектор за 2020 г. - инициатива, която се организира всяка година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски” и Българската асоциация на застрахователните брокери.
Наградата на „ПОД - Бъдеще“ беше връчена на изпълнителния директор на дружеството Андрей Шотов от Орлин Пенев, член на организационния комитет по награждаването.

“Това е голямо признание за нас. Тази награда е оценка за усилията ни по привличане на нови клиенти. Продължаваме да дигитализираме процесите, което ще ни даде възможност да предложим нови услуги”, коментира  Андрей Шотов след церемонията по награждаването. Той припомни, че „ПОД - Бъдеще“ е първата пенсионна компания в България, която разработи мобилно приложение за своите осигурени лица, успешно интегрира приложението за е-идентификация и е-подпис на Evrotrust и уеб платформа за своите осигурителни посредници, която позволява бързо онлайн обслужване на клиентите.