A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
28 януари 2022 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.56146
1.63198
1.16417
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Оптики

Партньори   |   » Виж всички

ZEISS EXPERIENCE CENTER

Paradise Center, ет. +1
Тел.: +359 884 20 11 71

zeisscenter.bg/

ZEISS EXPERIENCE CENTER
Повече от 200 милиона души по целия свят виждат живота през стъклата на  Carl Zeiss Vision. Всички те са се доверили на качеството на марката Zeiss. От 2005 г. насам, Carl Zeiss Vision  развива концепцията за модерни и луксозни оптични центрове,  разположени във всички краища на света, които отговарят на най-високите стандарти за прецизност, надеждност и качество. България вече е част от нея.
Какво отличава ZEISS EXPERIENCE CENTER от останалите оптики?
Всяко око е уникално, а перфектната техника на ZEISS EXPERIENCE CENTER съобразява очилата с формата на лицето, позицията на очите и много други индивидуални параметри, като по този начин гарантира идеално зрение. 
Преди да измерим каквото и да било, ние ще установим зрителните Ви навици и нужди чрез персонална консултация.
С помощта на последните технологии от ZEISS ще Ви съставим точен очен профил. Това е един вид  оптична карта на Вашето око, която взима под внимание факта,че нито едно око не е идеално сферично и ретината не е напълно гладка.
Накрая ще измерим зрителната Ви острота и анализираме работата на двете очи в синхрон.
Тази подробна информация ще ни помогне да изберем най-подходящите за Вас очила, съобразно зрителните Ви потребности. В ZEISS EXPERIENCE CENTER сме подбрали най-доброто от световните марки диоптрични рамки и слънчеви очила.
ZEISS EXPERIENCE CENTER е единственото място, където очилата Ви са съобразени с Вашите индивидуални визуални потребности.

Убедете се сами!

Преференции
•    20 % отстъпка от цените на всички продукти в нашите магазини – диоптрични очила, слънчеви очила, лещи, аксесоари и др. (Отстъпката не важи за продуктите в промоция.)
•    5 % отстъпка от цената на продуктите в промоция. (Не важи за продуктите на Zeiss.)
•    20 % отстъпка от цената на прегледа в ZEISS EXPERIENCE CENTER - при поръчка на очила цената е 14 лв., без поръчка на очила - 28 лв.

Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни