A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
07 декември 2022 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.51782
1.54429
1.10727
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Хотели

Партньори   |   » Виж всички

Балнеокомплекс Свети Спас

Свети Спас

 гр. Велинград,

 ул. Никола Вапцаров,

+359 359 20 240, info@svetispas.com

Отстъпки:

- 10% отстъпка за нощувка от  промо оферти валидни към дата за настаняване

- 10% отстъпка от консумация в заведения на територията на хотела

- 10 % отстъпка от СПА процедури

 

Посочените отстъпки не се комбинират с други отстъпки и промоции, и не са валидни по време на официални празници, когато важат специални цени и оферти.

www.svetispas.com

 

Хотелската част на комплекса разполага с 96 двойни стаи, 4 студия, 7 мансардни и 93 луксозни апартамента - атрактивни като дизайн и цветово решение, с божествени гледки и на юг, и на север към величествените Родопи. Всички помещения в хотела  са оборудвани са с LCD телевизор, мини-бар, интернет,  сателит, телефони в банята и стаята.

Открит и закрит паркинг с 120 места.

В комплекса са обособени следните зони:

Развлекателна зона, включваща: основен ресторант с 300 места, ресторант-тераса – 100 места, кафе-тераса – 50 места, бар-ресторант Панорама – 80 места, лоби-бар - 60 места, игрална зала, компютърна зала, детски кът, фитнес, салон за красота, туристическо бюро.

Бизнес зона, включваща бизнес център и две конферентни зали с капацитет 30 и 200 места. Залите разполагат с флип чартове, бели екрани, мултимедия плеъри.

 Wellness зона, включваща голям и малък (детски) закрит басейн с минерална вода, финландска сауна, сауна с хромотерапия, парна баня, зала за релакс, фреш и витамин бар.

СПА зона, включваща 2 кабинета за козметични процедури, 15 стаи за масажи и 6 помещения с вани, египетска баня, турска баня, солариум.

Медикъл зона, включваща кабинети по Физиотерапия, Кардиология и вътрешни болести, Акушерство и гинекология, Хирургия, Гастроентерология, Урология и Дерматология, лаборатория, зала за кинезитерапия, терапевтичен басейн, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.

Развлечения

На територията на комплекса се организират спортни турнири по бридж, шахмат и табла, тенис на маса, водно поло. Можете да посетите спортните школи и курсове по плуване – индивидуални и групови занимание, български народни танци, каланетика, групова подводна гимнастика.

За вашите деца ще се погрижат опитни педагози, работещи по различни аниматорски програми.

Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни