Стойности за 1 дял за:
10 декември 2018 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.43869
1.51633
1.04267
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Детски градини, училища, занимални

Партньори|Детски градини, училища, занимални » Виж всички

Арти - частна детска градина

Частна детска градина АРТИ се намира в самия център на София. Създадохме за Вашите деца на възраст от 1 год. и 8 месеца до 7 години това най-забавно и уютно място. А за родителите предлагаме удобството, спокойствието и сигурността, от която се нуждаят.

До 5% отстъпка

» Още

Детска занималня Старт


Занималня "СТАРТ" за деца от 5 до 15 и до 55 години отвори врати на 1 октомври 2013 г. Занималнята предлага транспорт от и до всяка точка на столицата, постоянна връзка с преподаватели и родители и не на последно място много място за игра и приятна обстановка за учение.

До 10% отстъпка

» Още

Частно основно училище "Константин-Кирил Философ"

ЧОУ Константин Кирил Философ е българско частно училище, с интензивно изучаване на английски език още от ранна детска възраст по британски програми, чрез потапяне на учениците в англоезична среда. В учебния план са предвидени допълнителни часове по английски и български език, и математика.
Програмата на ЧОУ Константин Кирил Философ е амбициозна в своите цели и по-обхватна от препоръчителната по своето съдържание, тъй като трябва да осигури безпроблемен достъп на учениците до елитни европейски и световни университети.

До 16% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни