Стойности за 1 дял за:
24 април 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46044
1.51948
1.03572
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Развлечения

Партньори|Развлечения » Виж всички

Държавен музикален театър "Стефан Македонски"

Държавен музикален театър "Стефан Македонски"

До 20% отстъпка

» Още

Комплекс - Радилон

В сърцето на Здравец, стотици русенци ежедневно намират уютна атмосфера, вкусни обедни менюта, романтични вечери и среднощни забавления. Ние в Комплекс Радилон вече седем години доказваме своята преданост към клиента. Постоянно се променяме в желанието си да удволетворим и най-изтънчения вкус. Комплекс Радилон е синоним на отлична кухня, перфектно обслужване и достъпни цени.

До 10% отстъпка

» Още

Конна база ЕЗДУЛ

Предлагаме както езда в манеж с инструктор, така и езда с водач сред природата. Местността и природата в Хисаря са изключително благоприятни за езда. Широките горски пътеки, просторните полета и полегатите хълмове предлагат неограничени възможности за тренировки и наслаждение в разнообразни алюри.

До 30% отстъпка

» Още

Младежки театър "Николай Бинев"


На 25 януари 1945 година театърът има първа премиера „КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ” - постановка П. К. Стойчев. Някак като с вълшебство, почти неусетно и въпреки трудното начало, мечтата да се създаде театър, посветен на спектаклите за деца се превръща в реалност.
Дълга е одисеята на Младежкия театър... до 2006, когато е прерязана лентата на новото пространство на познатия булевард „Княз Дондуков”.

» Още

НКПС Динамик

Национален клуб по приложна стрелба "ДИНАМИК" е създаден с цел насочена към повишаване културата на боравене с огнестрелно оръжие, развиване на спорта Динамична стрелба, обособяване на учебни центрове в тази посока, работещи на световно ниво.

До 20% отстъпка

» Още

Онлайн езиково обучение - LanguageBox

LanguageBox.bg е съвременна платформа за онлайн езиково обучение. Курсовете на LanguageBox.bg Ви позволяват да се възползвате от позитивите на конвенционалното езиково училище:

До 20% отстъпка

» Още

Театрална работилница Сфумато

„Логиката на видимото в служба на невидимото” – този тезис на Одилон Рьодон е бил основополагащ за изграждането на нашата естетическа програма. Аскезата на актьорската акция, отменянето на всичко онова, което задържа вниманието на действащия във видимото, в бита, нетърпимост към имитативните жестове и поведение, които „бъбрят” само във видимото, имитират живия живот без никакъв хоризонт към тайната на Битието, към невидимото – това са елементите на една поетика, която ние припознаваме като своя.

До 60% отстъпка

» Още

Фотографски, видео и уеб студио - STUDIOTO

Богата гама от услуги в сферата на фотографските, видео и уеб услуги!

До 30% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни