Стойности за 1 дял за:
24 април 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46044
1.51948
1.03572
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Спорт и спортни магазини

Партньори|Спорт и спортни магазини » Виж всички

Sport Depot спортни магазини

SPORT DEPOT е най-голямата верига за спортни и туристически стоки  в  България. Като част от световния гигант SPORT 2000 компанията разполага с  продуктово портфолио, в което са включени над 100 спортни марки и над 50 000 стоки за професионален  и любителски спорт и туризъм. Със своите 15  магазина във всички големи градове в България SPORT DEPOT предлага на своите клиенти европейско качество и обслужване,  изцяло  повлияни от последните тенденции в модерната търговия. Под един покрив са  събрани всички големи спортни брандове, а атмосферата и продуктите по  нищо не отстъпват на това, което се предлага при водещите ритейлъри в Европа и САЩ.

До 6% отстъпка

» Още

Клуб - "Йога и приятели"

Клуб „Йога и приятели” работи за съвременния човек в България. Хората идват при нас, за да повишат работоспособността на своя ум, да повдигнат духа си и да направят тялото си по-красиво и здраво. Те търсят откъсване от ежедневното поне за момент, напредват с удобно за тях темпо и с помощта на индивидуален учителски подход, и не на последно място държат методът за постигане на физическо и психическо здраве да е научно доказан и лесно приложим в днешните съвременни условия.

До 10% отстъпка

» Още

Спортен клуб "Славия" - художествена гимнастика

Спортно дружество "Славия" е най-старото дружество в София. Създадено през 1913 г. "Славия" е клуб с дългогодишни традиции, в който са работили световно известните треньорки: Златка Пърлева, Величка Дряновска, Емилия Бонева, Костадинка Атанасова, Красимира Филипова, Людмила Димитрова, Антоанета Занкова и хореографката Иванка Шабанова.

» Още

Спортен комплекс “ДЕМА”

Спортен комплекс “ДЕМА” е най-големият и най-модерен обект за спорт и възстановяване на територията на ж.к.Младост в София. Вече седем години предлага занимания по тенис, фитнес, аеробика, танци, йога, високо ефективни процедури за отслабване по утвърдени европейски методики, модерни и класически масажи, козметични процедури с българска и вносна козметика, сауни, солариум.

» Още

Спортен магазин GAZARINI

Спортен магазин GAZARINI предлага разнообразие от спортни стоки, облекла и екипи.

До 10% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни