Стойности за 1 дял за:
21 септември 2017 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.44804
1.51230
1.04647
Начало  >  Контакти

Адрес

1592 София,
бул. "Христофор Колумб" 43, ет. 7, ляво крило

 

Факс: 02 41 44 729
Тел: 0700 14 250
/на цената на един градски разговор/
Е-mail: office@budeshte.bg

 

 

Пишете ни