А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 26 септември 2023 г.
Стойности за 1 дял
26 септември 2023 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.48419
» Универсален пенсионен фонд 1.54170
» Доброволен пенсионен фонд 1.09909

Ко-брандирана карта „Бъдеще - Grabo Club”

Какво Ви носи ко-брандираната карта „Бъдеще - Grabo Club”?
Ко-брандирана карта „Бъдеще – Grabo Club” Ви носи постоянна отстъпка при всяко посещение в над 2000 търговски обекта на Grabo Club и Клуб „Бъдеще” (обектите ни се увеличват непрекъснато).
За да се възползвате, е необходимо само да носите със себе си своята ко-брандирана карта „Бъдеще - Grabo Club” и да я представите в обектите, където тя важи.

Къде мога да използвам?
Може да ползвате във всички обекти на Клуб „Бъдеще” и Grabo Club. Актуален списък на партньорите ни, както и предоставените от тях отстъпки и преференциални условия може да намерите на www.budeshte.bg/clubpartners и Грабо Клуб обекти.

Как да получа отстъпка в  търговските обекти ?
В търговските обекти, партньори на Grabo Club, заплащате цялата похарчена сума, а отстъпката получавате във виртуалния си портфейл, когато дадете картата на персонала.
За да ползвате натрупаните във виртуалния си портфейл отстъпки, трябва да регистрирате Вашата карта.
След регистрация, в профила си може да проследявате историята на направените покупки и натрупаните отстъпки.
В търговските обекти, партньори на Клуб „Бъдеще”, заплащате цялата изхарчена сума, а договорената отстъпка получвате на място, когато дадете картата на персонала.

В случай, че даден обект е част от мрежата на Клуб „Бъдеще” и на Grabo Club, то тогава клиентът избира по какъв начин да получи отстъпката си – на място или във виртуалния си портфейл.

Как мога да използвам спестените във виртуалния си портфейл пари?
По всяко време може да ползвате спестените пари за покупки от Grabo.bg и Trendo.bg, или да ги изтеглите по банков път, при натрупване на сума над 100 лв.

Как да заявя своята ко-брандирана карта „Бъдеще - Grabo Club”?
Всяко осигурено от ПОД „Бъдеще” лице получава БЕЗПЛАТНО ко-брандирана карта „Бъдеще - Grabo Club”
Всяко лице, което не е осигурено от ПОД „Бъдеще”, но желае да получи ко-брандирана карта, може да попълни „Стани клиент на Бъдеще” (тук)

Как да сменя старата си карта клуб „Бъдеще” с ко-брандирана „Бъдеще - Grabo Club”?
Замяната се извършва напълно БЕЗПЛАТНО като попълните „Заяви клубна карта” в профила си в www.budeshte.bg.

Как да регистрирам ко-брандирана „Бъдеще - Grabo Club”?
Регистрацията на картата се извършва на следния линк (www.grabo.bg). Следвайте указанията.

Как ще получа ко-брандирана „Бъдеще - Grabo Club”?
Ако сте вече осигурено от ПОД „Бъдеще” лице, ще получите Вашата карта в пощенската си кутия, на адреса, посочен в личната Ви карта, в срок до три месеца след заявката за смяна на пенсионното дружество.
Ако все още не сте осигурено от ПОД „Бъдеще” лице, ще получите Вашата карта след попълване на „Стани клиент на Бъдеще” и „Заявление за промяна на участие и прехвърляне на натрупаните суми по индивидуална партида в друг съответен фонд за допълнително задължително пенсионно осигуряване”, в пощенската си кутия, на адреса, посочен в личната Ви карта, в срок до три месеца след попълване на посочените документи.

С карта „Бъдеще - Grabo Club” пестиш всеки ден, от всяка покупка!