A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
04 август 2021 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.55602
1.65004
1.16150

История на стойностите за един дял

Избери период:

От дата:
До дата:

История за периода: 5 юли 2021 г. - 5 август 2021 г.

Дата
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
4 август 2021 г.
1.55602
1.65004
1.16150
3 август 2021 г.
1.55222
1.64667
1.15881
2 август 2021 г.
1.55414
1.64574
1.16026
30 юли 2021 г.
1.55557
1.64713
1.16123
29 юли 2021 г.
1.55943
1.65012
1.16428
28 юли 2021 г.
1.55825
1.64620
1.16519
27 юли 2021 г.
1.55924
1.65048
1.16493
26 юли 2021 г.
1.55919
1.64683
1.16477
23 юли 2021 г.
1.55483
1.64442
1.16060
22 юли 2021 г.
1.55309
1.64222
1.15924
21 юли 2021 г.
1.55553
1.64401
1.16180
20 юли 2021 г.
1.55371
1.64103
1.16022
19 юли 2021 г.
1.56087
1.65017
1.16601
16 юли 2021 г.
1.56287
1.64698
1.16854
15 юли 2021 г.
1.56643
1.64758
1.17239
14 юли 2021 г.
1.57154
1.65036
1.17675
13 юли 2021 г.
1.56772
1.64699
1.17340
12 юли 2021 г.
1.56455
1.64550
1.17115
9 юли 2021 г.
1.56347
1.64354
1.16947
8 юли 2021 г.
1.56425
1.64520
1.17027
7 юли 2021 г.
1.56372
1.64713
1.17082
6 юли 2021 г.
1.56418
1.64632
1.17077
5 юли 2021 г.
1.56081
1.64531
1.16640
Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни