A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
30 септемви 2022 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.49239
1.53022
1.09888
Начало   >  За дружеството  >  Защита на личните данни