Стойности за 1 дял за:
19 юни 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46490
1.52446
1.05360
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Услуги

Партньори|Услуги » Виж всички

Aramex - куриерски услуги

Арамекс е една от водещите световни компании за международни куриерски и карго услуги. Чрез своята мрежа тя осигурява достъп на своите клиенти до над 200 страни в света на атрактивни цени.

До 10% отстъпка

» Още

Birlibam - апликация за електронни визитки

Бирлибам- апликация за електронни визитки:

До 10% отстъпка

» Още

BY SURPRISE

BY SURPRISE един от най-големите вносители на промоционални рекламни сувенири и текстил. Агенцията е специализирана в изработка и доставка на рекламни продукти и рекламни сувенири - чадъри, тениски, якета, шапки, раници, чанти за документи, сакове, раници, папки, химикалки, USB памет, тефтери, календари и много други рекламни и промоционални артикули на изключителни добри цени и условия за доставка.


До 10% отстъпка

» Още

O Плюс

OPlus е компания за доставка на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника. OPlus предлага и доставка на рекламни продукти и рекламни услуги като офис решенията и имиджа на компаниите са фокус на цялостната дейност на фирмата.

До 17% отстъпка

» Още

Агенция за преводи и легализация - Intellect

Вече десета година преводаческа агенция „Интелект” помага на хората, говорещи на различни езици, да осъществяват една по-пълноценна комуникация.

До 20% отстъпка

» Още

АКЕМ ЕТ

Ключарското ателие предлага:
·         Отключване на всички видове секретни брави с висока степен на сигурност;
·         Проверка и профилактика на заключващи системи;
·         Аварийно отключване на ключалки;

До 20% отстъпка

» Още

Евроконтрола

Фирма Евроконтрола предлага на клиентите си следните услуги: стоков контрол – контрол на количество, качество, вземане и разработване на средни проби на стоки от внос, за износ, от вътрешния стокооборот, реекспорт и транзит; аварийни констатации за установяване характера и размера на щетите понесени от стоки, застраховани при български и чуждестранни застрахователни компании. Фирмата извършва консултантски и информационни услуги за набиране документи, необходими при предявяване на рекламации възникнали по време на транспорта.» Още

Езикови училища - Intellect

Училища за езиково обучение Интелект е специализиран център за английски, немски, италиански и испански език.

До 20% отстъпка

» Още

ЕС О ЕС ЛОКСМИТ ООД

ЕС О ЕС ЛОКСМИТ ООД София е създадена, за да отговаря на необходимостта от решения за сигурност, като същевременно предлага професионална ключарска помощ и денонощни ключарски и автоключарски услуги на своите клиенти.

Компанията предлага аварийни ключарски услуги- денонощно обслужваме всички квартали в гр. София!

До 15% отстъпка

» Още

КММД

КММД ООД е фирма организираща семинари и обучения с професионална, социална и релаксираща насоченост.

До 20% отстъпка

» Още

Кю Кю Ес - България

Фирма Кю Кю ЕС - България ЕООД е създадена като фирма за специализирани услуги по цялостно поддържане на сгради.

До 10% отстъпка

» Още

Погребално бюро - Амбър


Погребално бюро "Амбър" организира изцяло на ниски цени /без надценка на общинските такси/ погребения, кремации, панахиди, включващо административно обслужване, санитарен тоалет, обличане, подреждане на ковчег и подготовка на покойника за ритуала.

До 7% отстъпка

» Още

Сватбена агенция - Wedding

Сватбена декорация - цветя , материи и светлини умело подбрани и аранжирани от професионалистти. Освен актуалните тенденции в сватбената декорация ще Ви предложим и нови иновационни решения и артикули.

» Още

Фото Кадър

Фото "КАДЪР" е вече с над 10 - годишна история. Началото е трудно. Но амбициозно. Тогава, преди повече от 10 години, един млад и мечтаещ екип поема по трънливия път на риска, на надеждата и на познанието. Искат да споделят един свят, за който тогава не претендират, че са разгадали из основи, но пък притежават умението да сторят това с времето, спечелвайки доверието на хората.

До 10% отстъпка

» Още

Химическо чистене ‘Света София’

Химическо чистене "Света София" предлага професионално химическо чистене, пране, гладене, боядисване и почистване на кожа, велур и набук.

До 20% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни