Стойности за 1 дял за:
24 април 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46044
1.51948
1.03572
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Услуги

Партньори|Услуги » Виж всички

Aramex - куриерски услуги

Арамекс е една от водещите световни компании за международни куриерски и карго услуги. Чрез своята мрежа тя осигурява достъп на своите клиенти до над 200 страни в света на атрактивни цени.

До 10% отстъпка

» Още

Birlibam - апликация за електронни визитки

Бирлибам- апликация за електронни визитки:

До 10% отстъпка

» Още

BY SURPRISE

BY SURPRISE един от най-големите вносители на промоционални рекламни сувенири и текстил. Агенцията е специализирана в изработка и доставка на рекламни продукти и рекламни сувенири - чадъри, тениски, якета, шапки, раници, чанти за документи, сакове, раници, папки, химикалки, USB памет, тефтери, календари и много други рекламни и промоционални артикули на изключителни добри цени и условия за доставка.


До 10% отстъпка

» Още

Chips Away

ChipsAway е един от световните лидери в отстраняването на леки щети. Компанията е основана през 1994 г. и в момента  ChipsAway разполага със световна мрежа от над 500 квалифицирани специалисти.

До 10% отстъпка

» Още

Fine Design Interiors - студио за интериорен дизайн

Fine Design Interiors развива дейността си главно в сферата на интериорния дизайн. Дизайнерският екип е детайлно запознат с всички последни тенденции в създаването на иновативни и съвременни интериорни решения. Мисията, на студиото е да представи на клиента съвременна визия за конкретното жилище или търговски обект.

До 15% отстъпка

» Още

O Плюс

OPlus е компания за доставка на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника. OPlus предлага и доставка на рекламни продукти и рекламни услуги като офис решенията и имиджа на компаниите са фокус на цялостната дейност на фирмата.

До 17% отстъпка

» Още

Агенция за преводи и легализация - Intellect

Вече десета година преводаческа агенция „Интелект” помага на хората, говорещи на различни езици, да осъществяват една по-пълноценна комуникация.

До 20% отстъпка

» Още

Академия Респонса

“Академия Респонса” ООД е водещ обучителен център в бюджетния и реалния сектор, предлагащ високо качествени обучения на работодателите и техните екипи в сферата на трудовото право, стрес на работното място, обществени поръчки, делегирани бюджети, здравословни и безопасни условия на труд и др.

До 10% отстъпка

» Още

АКЕМ ЕТ

Ключарското ателие предлага:
·         Отключване на всички видове секретни брави с висока степен на сигурност;
·         Проверка и профилактика на заключващи системи;
·         Аварийно отключване на ключалки;

До 20% отстъпка

» Още

Гордън трейнинг България

Гордън трейнинг България, лицензиран представител на институт Gordon training international е образователна организация, която осигурява материали и обучение за да направи човешките взаимоотношения по-ефективни и задоволителни.

До 10% отстъпка

» Още

Евроконтрола

Фирма Евроконтрола предлага на клиентите си следните услуги: стоков контрол – контрол на количество, качество, вземане и разработване на средни проби на стоки от внос, за износ, от вътрешния стокооборот, реекспорт и транзит; аварийни констатации за установяване характера и размера на щетите понесени от стоки, застраховани при български и чуждестранни застрахователни компании. Фирмата извършва консултантски и информационни услуги за набиране документи, необходими при предявяване на рекламации възникнали по време на транспорта.До 10% отстъпка

» Още

Езикови училища - Intellect

Училища за езиково обучение Интелект е специализиран център за английски, немски, италиански и испански език.

До 20% отстъпка

» Още

ЕС О ЕС ЛОКСМИТ ООД

ЕС О ЕС ЛОКСМИТ ООД София е създадена, за да отговаря на необходимостта от решения за сигурност, като същевременно предлага професионална ключарска помощ и денонощни ключарски и автоключарски услуги на своите клиенти.

Компанията предлага аварийни ключарски услуги- денонощно обслужваме всички квартали в гр. София!

До 15% отстъпка

» Още

КММД

КММД ООД е фирма организираща семинари и обучения с професионална, социална и релаксираща насоченост.

До 20% отстъпка

» Още

Кю Кю Ес - България

Фирма Кю Кю ЕС - България ЕООД е създадена като фирма за специализирани услуги по цялостно поддържане на сгради.

До 10% отстъпка

» Още

Погребално бюро - Амбър


Погребално бюро "Амбър" организира изцяло на ниски цени /без надценка на общинските такси/ погребения, кремации, панахиди, включващо административно обслужване, санитарен тоалет, обличане, подреждане на ковчег и подготовка на покойника за ритуала.

До 7% отстъпка

» Още

Респонса Дизайн

“Респонса Дизайн” ООД е най-младият член на нашата Група за услуги в сферата на труда. Ние сме професионална рекламна агенция със широк спектър от услуги и решения за Вашия бизнес. В наши дни Интернет е най-силната медия, защото милиони хора го използват всеки ден. Интернет прави информацията достъпна и много хора могат да научат за Вас, Вашия бизнес и това, което искате да споделите, представите или продадете.

» Още

Сватбена агенция - Wedding

Сватбена декорация - цветя , материи и светлини умело подбрани и аранжирани от професионалистти. Освен актуалните тенденции в сватбената декорация ще Ви предложим и нови иновационни решения и артикули.

» Още

Селт ООД - представител и дистрибутор

"СЕЛТ" ООД е частна българска компания, основана през 1990г. в Пловдив. Тя е един от най-големите производители на лаково-бояджийски материали в Българияи предлага широка продуктова гама: вододисперсионни бои за вътрешно и външно боядисване, алкидни бои и лакове, емайллакове, полиуретанови лакове, лазурни лакове, оцветители, автобои, грундове, лепила и др., предназначени за строителството, машиностроенето, транспорта, енергетиката, мебелната промишленост и бита.

До 10% отстъпка

» Още

Тийм билдинг


"Тийм билдинг" е агенция с най-голям избор от активности за вас. Wow тийм билдинг предлага най-качественото колективно преживяване.
За нас смехът един от  най-ключовите фактори за сериозно и отговорно сплотяване и създаване на силни екипи.


  

До 20% отстъпка

» Още

Тийм Превент България

“Тийм Превент България” ООД е основана през 2007 г. и е дъщерна фирма на немската компания “B-A-D Gmbh”. Клоновата мрежа на фирмата обхваща 10 европейски държави – България, Германия, Англия, Италия, Австрия, Полша, Чехия, Турция, Словакия и Украйна. Ние сме най-големия консултант на европейския пазар в областта на трудовата медицина и здравословните и безопасни условия на труд на работното място.

До 10% отстъпка

» Още

Трудов Монитор

Трудов Монитор е двумесечно дайджест списание, което изследва широк кръг теми във всички области на труда.

» Още

Фото Кадър

Фото "КАДЪР" е вече с над 10 - годишна история. Началото е трудно. Но амбициозно. Тогава, преди повече от 10 години, един млад и мечтаещ екип поема по трънливия път на риска, на надеждата и на познанието. Искат да споделят един свят, за който тогава не претендират, че са разгадали из основи, но пък притежават умението да сторят това с времето, спечелвайки доверието на хората.

До 10% отстъпка

» Още

Фото магазин Аз и Ти

Фото магазин Аз и Ти ще Ви поглези с удобство при поръчка на снимки, ще Ви даде алтернативи за съхраняване на вашите спомени и ще Ви предложи интересни идеи за фото-сувенири. 

До 10% отстъпка

» Още

Химическо чистене ‘Света София’

Химическо чистене "Света София" предлага професионално химическо чистене, пране, гладене, боядисване и почистване на кожа, велур и набук.

До 20% отстъпка

» Още

Юридическа компания Респонса

“Юридическа компания Респонса” ООД е една от първите правни консултантски фирми в България. Основана през 1989 г., компанията предоставя правни съвети по трудови, корпоративни, търговски, административни, имуществени и семейни отношения. Компанията в годините успя да реализира целта си и в момента осигурява комплексни правни услуги и консултации на български и чуждестранни клиенти.

До 15% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни