А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 29 септември 2023 г.
Стойности за 1 дял
29 септември 2023 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.50044
» Универсален пенсионен фонд 1.55789
» Доброволен пенсионен фонд 1.11079

Партньори

Grand Optics & Joy Optics

grandoptics-bg.com

Фирма „Джой Фешън" ЕООД е основана през 2002 година и е собственик на търговските марки Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER, Kid Optics, OptoSport и Polaroid Shop. Голяма част от магазините разполагат със съвременно оборудван очен кабинет и специализирана техника за рефракция и вземане на мерки, както и локална работилница за експресна изработка на очила при необходимост.

Всички притежатели на клубна карта ПОД Бъдеще могат да се възползват от специални отстъпки във верига оптики Grand Optics & Joy Optics:

*  Безплатен очен преглед веднъж годишно;

*  30% отстъпка на продукти на редовна цена;

*  30% отстъпка от цената на прегледа в ZEISS Vision Center;

*  5% допълнителна отстъпка за продукти в промоция.

С клубна карта ПОД Бъдеще може да се възползвате от  допълнителна отстъпка при ежемесечните промоции, отлични гаранционни условия, високо качество и гарантирано ниски цени. Актуалните промоции ще откриете на https://grandoptics-bg.com/bg/promocii/promocii

Обектите на Grand Optics & Joy Optics към момента са 50 и са разположени в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Перник и Враца.

Адреси на всички оптики от вериги Grand Optics & Joy Optics ще откриете на https://grandoptics-bg.com/bg/magazini

С Вашата карта ползвате отстъпки и при поръчки онлайн. Необходимо е да се свържете с консултантите на https://shop.grandoptics.bg на телефон +359 884 20 11 20, e-mail: onlineshop@grandoptics.bg или посредством live чата в онлайн магазина ни.

Нашите консултанти са на разположение всеки делничен ден от 9:00 ч. до 17:00 ч.

https://grandoptics-bg.com/                                 

https://joyoptics.bg/