А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 19 април 2024 г.
Стойности за 1 дял
19 април 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.61658
» Универсален пенсионен фонд 1.61205
» Доброволен пенсионен фонд 1.19127

Партньори

Grand Optics & Joy Optics

grandoptics-bg.com

Фирма „Джой Фешън" ЕООД е основана през 2002 година и е собственик на търговските марки Grand Optics, Joy Optics, ZEISS VISION CENTER и OptissimO. Голяма част от магазините разполагат със съвременно оборудван очен кабинет и специализирана техника за рефракция и вземане на мерки, както и локална работилница за експресна изработка на очила при необходимост. 

Всички притежатели на клубна карта ПОД Бъдеще могат да се възползват от специални отстъпки във веригата от оптики:

  • 30% отстъпка на продукти на редовна цена;
  • 5% допълнителна отстъпка за продукти в промоция. Отстъпката се начислява на намалената цена.

С клубна карта Бъдеще получавате допълнителна отстъпка при ежемесечните промоции, отлични гаранционни условия, високо качество и гарантирано ниски цени. Актуалните промоции ще откриете на https://grandoptics-bg.com/bg/promocii/promocii

Обектите от веригата са над 60 и са разположени в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Велико Търново, Плевен, Перник, Видин и Враца.

Адреси на всички оптики от вериги Grand Optics & Joy Optics ще откриете на https://grandoptics-bg.com/bg/magazini

С клубна карта Бъдеще ползвате отстъпки и при поръчки онлайн. Необходимо е да се свържете с консултантите на фирма „Джой Фешън" ЕООД на https://shop.grandoptics.bg и на телефон +359 884 20 11 20, e-mailonlineshop@grandoptics.bg или посредством live чата в онлайн магазина. Консултантите на  Фирма „Джой Фешън" ЕООД  са на разположение всеки делничен ден от 9:00 ч. до 17:00 ч.

 

 

Профил

Стани клиент на ПОД-Бъдеще Call center - 0700 14 250