А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 17 май 2024 г.
Стойности за 1 дял
17 май 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.62294
» Универсален пенсионен фонд 1.60559
» Доброволен пенсионен фонд 1.19634

Партньори

KidsMall - магазин за детски дрехи

Скоро ще бъдем и в още градове, с нови магазини, с интересни и качествени детски дрехи.

Информация за магазините ни може да намерите тук.

www.kidsmall.bg

KidsMall е верига за маркови детски дрехи втора употреба. В магазините на KidsMall, всеки родител може да намери детски дрехи с изключително качество на световни марки като GAP, Old Navy, Disney, Gymboree и други на ниски цени, поносими за всеки семеен бюджет. 
В днешните трудни време, всяко семейство трябва да преценява добре своите разходи и проектът KidsMall беше създаден точно затова, да да предложи качествени продукти на изключително изгодни цени.
Във всеки един от магазините на KidsMall, включително и онлайн, правило №1 е клиента винаги да остане доволен от доброто обслужване и качеството.  Всички детски дрехи са сортирани предварително и се внасят директно от САЩ, без посредници, което ни позволява да ги предлагаме на тези конкуренти цени. 
Веригата магазини KidsMall регулярно получава нови доставки (обикновенно в понеделник) и инициира промоционални кампании, които може да следите в нашите Facebook иTwitter страници, както и да се запишете за нашия имейл бюлетин. Така първи ще научавате за най-интересните и горещи оферти.
Детските дрехи на KidsMallможе да намерите в магазините ни, както и онлайн.

10% отстъпка от цените

Промо код за онлайн поръчка: BADESHTE10

Следвайте в:

Facebook

Instagram

Профил

Стани клиент на ПОД-Бъдеще Call center - 0700 14 250