А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 17 май 2024 г.
Стойности за 1 дял
17 май 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.62294
» Универсален пенсионен фонд 1.60559
» Доброволен пенсионен фонд 1.19634

Партньори

BY SURPRISE

София,
ул. ул. Сливен 21
тел./факс:(02) 954 93 31
тел./факс:(02) 951 67 68
e-mail: sales@by-surprise.com

www.by-surprise.com

BY SURPRISE един от най-големите вносители на промоционални рекламни сувенири и текстил. Агенцията е специализирана в изработка и доставка на рекламни продукти и рекламни сувенири - чадъри, тениски, якета, шапки, раници, чанти за документи, сакове, раници, папки, химикалки, USB памет, тефтери, календари и много други рекламни и промоционални артикули на изключителни добри цени и условия за доставка.

Нестандартните решения в областта на сувенирната реклама са запазения знак на компанията. Рекламните материали и сувенирите, които предлагаме са внимателно подбрани, с цел да отговарят на изискванията на динамичната бизнес среда. Ние сме официален представител на водещи фирми в областта на рекламните артикули - бизнес подаръци, корпоративни рекламни сувенири, актуални сезонни промоционални артикули, рекламни офис консумативи, рекламен текстил.

BY SURPRISE е експерт в реализацията на уникални, дизайнерски проекти за рекламни материали и сувенири. Изработка на продуктови рекламни носители по индивидуален дизайнерски проект - часовници, табли, кибрити, играчки, тефтери, монетници и много други артикули в кратки срокове и цени от производител.

Екипът на агенцията предлага индивидуални решения за отпечатване на лого и брандиране на различни повърхности.

При нас може да намерите пълната гама рекламни материали, рекламни продукти, рекламен текстил, уникални нестандартни и стандартни решения съобразени с Вашите изисквания.

Гарантираме високо качество, кратки срокове и конкурентни цени.

10 % отстъпка от оферираните услуги и рекламни материали (валидна за физ. и юридически лица)

Профил

Стани клиент на ПОД-Бъдеще Call center - 0700 14 250