А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 17 май 2024 г.
Стойности за 1 дял
17 май 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.62294
» Универсален пенсионен фонд 1.60559
» Доброволен пенсионен фонд 1.19634

Партньори

Sport Depot спортни магазини

Адресите на магазините, може да видите тук:

www.sportdepot.bg

С карта SPORT DEPOT Club Вие получавате персонална клубна карта, с която ставате част от най-големия отбор на победителите, когато става въпрос за пазаруване на спортни стоки в България.

На касата на всеки един от магазините на SPORT DEPOT показвате картата на клуб Бъдеще, с която да се легитимирате, за да може да Ви бъде издадена клубна карта SPORT DEPOT. Тя дава право на 10% отстъпка на всички не намалени продукти.

Какво е важно да знаете за Вашата клубна карта?

  • С клубна карта SPORT DEPOT получавате 10 % отстъпка на ВСИЧКИ ненамалени продукти.
  • С картата получавате достъп до ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОМОЦИИ, всяка семдица, с отстъпки до - 40%. В магазините SPORT DEPOT всички предложения за SPORT DEPOT Club са означени със специален етикет.
  • Списъкът с всички промоционални продукти може да намерите на www.sportdepot.bg в раздел ПРОМОЦИИ / ПРОМОЦИИ САМО ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.
    • Всички притежатели на клубна карта ползват отстъпка в магазини SPORT DEPOT и при online пазаруване на www.sportdepot.bg
    • Като притежател на клубна карта SPORT DEPOT ще получавате съобщение една седмица преди старта на официалните разпродажби на стоки в магазините и на www.sportdepot.bg
    • За да ползвате отстъпка при пазаруване, трябва задължително да представите Вашата карта в магазина. Картата е лична и не може да бъде преотстъпвана. Консултантите в магазина може да поискат удостоверяване на Вашата самоличност.

Клубните карти SPORT DEPOT са валидни 1 година, считано от датата на последната реализирана покупка. Ако не използвате Вашата карта повече от 1 година, тя се деактивира.

За повече информация: www.sportdepot.bg

e-mail: sales@sportdepot.bg

Профил

Стани клиент на ПОД-Бъдеще Call center - 0700 14 250