Стойности за 1 дял за:
24 април 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46044
1.51948
1.03572
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Здраве

Партньори|Здраве » Виж всички

Da Vinci - специализирана стоматологична клиника


Клиника „ Да Винчи Клиник ” е специализирана клиника по протетична дентална медицина, в които се предлага отлично лечение и поддържане целостта на оралните тъкани. Клиниката разполага с най – модерната и всестранна технология за лечение и предлага на пациентите си една изключително комфортна и спокойна обстановка.

До 20% отстъпка

» Още

Dental clinic Недялков

Дентални клиники „НЕДЯЛКОВ” работят повече от 19 години на територията на град София. През 1993 д-р Тодор Недялков стоматолог с специалност поливалентна стоматология и Недялко Недялков – социолог, магистър по икономика и мениджмънт разкриват първата клиника състояща се от два стоматологични кабинета. От тогава благодарение на всеотдайната работа, на умело подбрания персонал от високо квалифицирани стоматолози и умерени цени дентални клиники „НЕДЯЛКОВ” постоянно се разрастват и модернизират.

До 10% отстъпка

» Още

Dental Imperial - дентална клиника

Дентална клиника "Dental Imperial" разполага с най-модерно оборудвания дентален център в гр.Варна. Нашият център е снабден с най-добрата апаратура и материали на водещи световни фирми, отговарящи на всички европейски и световни изисквания в областта.


До 10% отстъпка

» Още

Hill Clinic

Hill Clinic е високотехнологично болнично заведение с опитен и квалифициран екип, което развива повече от три години съвременна медицина в следните направления:

До 5% отстъпка

» Още

New Medical Center

Ню Медикал Медико-дентален Център е специализиран в предоставянето на медицински прегледи, консултации и диагностика, в широк спектър на медицински специалности, покриващи по-голяма част от нуждите от здравеопазване на общността в Бизнес Парк София и околните райони.» Още

NutriGen

Ние предлагаме набор от генетични изследвания, които спомагат поддържането на добро здраве и отлична физическа форма. На база на резултатите  от тях може да бъде определен генетичният потенциал на изследваното лице, както и да се установят здравните рискове, към които е налице предразположение.

» Още

Synevo - медицински лаборатории


Лаборатории "Синево", част от семейството на Медикавър груп с повече от 50 лаборатории в 10 страни, в Централна и Източна Европа, включително и в България от 2011г.
"Синево България" предлага  богата  гама лабораторни тестове, използвайки  най-съвременна и висококачествена диагностична апаратура на марката Roche Diagnostics.

До 10% отстъпка

» Още

Болница "Свети Лазар"


Болница “Св. Лазар” е частна АГ болница в София, в която пациентите могат да получат висококвалифицирана медицинска помощ, комфорт и индивидуално отношение.

Болницата е посветена на женското здраве – от помощта при проблемно зачеване, през професионална грижа по време на бременността, до най-съкровения миг – посрещането на Новия живот. Основната стратегия залегнала в дейността ни е да предоставяме висококачествени грижи за жените, разчитайки на най-модерните съвременни технологии в оборудването и възможно най-квалифицирания екип от специалисти, лекари, акушерки и медицински сестри.

До 7% отстъпка

» Още

Дентал Естет

Дентал Естет предлага качествени стоматологични услуги на достъпни цени.

Тук ще намерите професионално и компетентно обслужване с висококачествени материали, иновативно дентално оборудване и високо квалифициран екип от Дентални лекари и асистенти.

До 15% отстъпка

» Още

Дентална помощ - КоРа


Амбулатория за индивидуална дентална помощ КоРа - д-р Екатерина Петрова, предлага висок професионализъм и водещи технологии в областта на денталната медицина. Д-р Петрова работи с най-съвременна апаратура и прилага последните методи в грижата за доброто  здраве на вашите зъби.

До 12% отстъпка

» Още

Калиатеа Дент


Голямото ни богатство е нашият екип от професионалисти, а най-голямата ни гордост са нашите доволни пациенти. Екипът ни се състои от трима изключителни професионалисти: 
д-р Екатерина Петрова, д-р Билал Ал-Амин и д-р Евелина Томова.

До 12% отстъпка

» Още

Медико-диагностичен център КариЛаб-ДНК

Дружество „Tест” започва дейността си през 1975г. като специализирана частна лаборатория и се характеризира с пълна гама от предлагани услуги. Професионалността и своевременното въвеждане на нови технологии са успешната политика на компанията. Повече от 34 години се развива и предлага все по-усъвъшенствани услуги на нашите клиенти.

До 20% отстъпка

» Още

Медицински център "ХАРМОНИЯ"

Медицински център “Хармония” предлага:

   - Гинекология – водене на бременност, вземане и изследване на цитонамазка, микробиология, колпоскопия, диатермокоагулация, други гинекологични услуги.До 10% отстъпка

» Още

Психотерапевт - Надежда Милева

Надежда Милева е детско - юношески психолог,позитивен психотерапевт и арт терапевт. Областта на нейната професионална компетентност е работа с деца и семейства, Зависимости, Учене, памет и когнитивни процеси, Психология на личността, Психологично консултиране, Психология на развитието, Емоции и мотивация, Сексуално поведение и сексуално насилие, Психология на малката група, Социална психология, Преподаване на психология, Насилие, Позитивна психотерапия, Арт терапия.

До 20% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни