А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 1 март 2024 г.
Стойности за 1 дял
1 март 2024 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.59752
» Универсален пенсионен фонд 1.60510
» Доброволен пенсионен фонд 1.18249

Партньори

Медицински център "ХАРМОНИЯ"

София,
жк Младост-1,
бул. Цариградско шосе, бл. 125
(намира се на 50м от спирка "Окръжна болница")

ТЕЛЕФОН ЗА КОНСУЛТАЦИИ И ЗАПИСВАНЕ
02/ 874 00 22
088/ 874 00 22
e-mail: office@harmonia-medical.com

www.harmonia-medical.com

Акушерство и гинекология: прегледи, цитонамазка, микробиология, ехография на матка и яйчници, колпоскопия, диатермокоагулация, водене на бременност и други гинекологични услуги.

Вътрешни болести: прегледи и лечение при настинки и грип

Гастроентерология: при болки и оплаквания на коремните органи при човека (язви, черен дроб, черва и други).

Дерматология (Кожни болести): прегледи за откриването и лечението на на бактериални, вирусни, алергични и други кожни заболявания

Ендокринология: прегледи и ултразвуково изследване на щитовидна жлеза, нарушения в обменните процеси, диабет.

Инфекциозни болести: прегледи при съмнения за хепатит, шарка, скарлатина, коклюш, инфекциозна мононуклеоза

Кардиология: прегледи при опитен кардиолог, електрокардиогама, ехокардиографски изследвания на сърцето, холтер за кръвно налягане

Кинезитерапия и мануална терапия: прегледи и лечение при спортни травми, мускулно-скелетни проблеми

Неврология: прегледи при опитен невролог, например при световъртеж, болки в главата или други неврологични оплаквания

Образна диагностика): Ултразвукова образна диагностика на всички органи в корем и малък таз – черен дроб, жлъчен мехур, панкреас, далак, бъбреци, надбъбречни жлези, пикочен мехур + измерване на остатъчна урина, простатна жлеза, матка, яйчници (без стомах и черва), ултразвукова образна диагностика на щитовидна и млечна жлези, коленни, раменни, гезенни стави и стави на пръстите на ръцете (за артритни изменения), Мамолог,

Ортопедия: Преглед при опитен ортопед при състояния и заболявания, свързани с опорно-двигателния апарат, а именно на костите, ставите, мускулите и сухожилията.

Очни болести (Офталмология): Прегледи със съвременна техника, биомикроскопия, авторефрактометрия, офталмоскопия, тонометрия, офталмоскопия, изследване на цветно зрение.

Педиатрия (Детски болести): Прегледи при проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, диагностика и лечение на детски заболявания. Възрастовата граница на децата е от 0 до 18 г.

Психология/ Психотерапия: Консултация при опитен психолог, от когото ще получите ценни съвети за Вашето поведение и за бъдещото справяне с проблемите Ви.

Съдова хирургия: Прегледи на вени и доплер на крайници, при разширени вени и други оплквания свързани със заболявания на кръвоносните съдове (вени и артерии).

Уши - Нос - Гърло (УНГ):прегледи и манипулации, почистване на уши, професионална проверка на слуха с аудиометър (направа на аудиограма за слуха)

Физиотерапия и рехабилитация: Прегледи и лечение на пациенти след травми (счупвания, изкълчвания)

Хиругия: Прегледи и консултации при опитен Хирург

Оборудване:

Медицински център Хармония ЕООД е е специализиран и напълно оборудван за посочените по-горе области на медицината. Оборудването е ново, висококачествено и задоволява всички нужди за медицински прегледи и лечение.

10% отстъпка

Профил

Стани клиент на ПОД-Бъдеще Call center - 0700 14 250