Стойности за 1 дял за:
24 април 2019 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46044
1.51948
1.03572
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Шопинг

Партньори|Шопинг » Виж всички

Esprit - Магазин за облекла


Esprit е стил на живот! Младежката марка Esprit предлага на своите клиенти интелигентния и достъпен лукс, който отговаря на съвременния вкус и стил. Тази лайфстайл концепция е залегнала във философията на компанията.

До 10% отстъпка

» Още

KidsMall - магазин за детски дрехи


KidsMall е верига за маркови детски дрехи втора употреба. В магазините на KidsMall, всеки родител може да намери детски дрехи с изключително качество на световни марки като GAP, Old Navy, Disney, Gymboree и други на ниски цени, поносими за всеки семеен бюджет. 
В днешните трудни време, всяко семейство трябва да преценява добре своите разходи и проектът KidsMall беше създаден точно затова, да да предложи качествени продукти на изключително изгодни цени.До 10% отстъпка

» Още

KREO - подаръци и аксесоари за дома


Магазини КРЕО предлага широк асортимент от подаръци и аксесоари за дома на световно известни марки като LEONARDO, RITZENHOFF, MAGGPIE, GUZZINI, MAXWELL WILLIAMS и много други.

До 10% отстъпка

» Още

Бутик Престиж

Бутик Престиж е на пазара вече 12 години. Предлагаме голяма част от престижните марки в бранша: Chanel, Lancome, Estee Lauder, Clinique, La Prairie, Biotherm, представени в пълната си гама както и много парфюмни марки.

До 10% отстъпка

» Още

Колибри

Издателство "Колибри" е създадено през 1990 година – едно от първите частни издателства след промените и от малкото, които съществуват и днес. "Колибри" притежава впечатляващ издателски портфейл – "колекция" от автори, с които би се гордяло всяко световно издателство.

До 5% отстъпка

» Още

Луксозно спално бельо - CHRISTIOR

Магазини за луксозно спално бельо CHRISTIOR предлагат текстил за баня и декорация от водещи и доказали се с времето Европейски марки като AIVA, GUY LAROCHE, NEF NEF, SMILEY, COVER TEX, ALFА, DREAMS и др.

До 10% отстъпка

» Още

Магазин - Camel Active

CAMEL ACTIVE е модна марка насочена изцяло към активните мъже, неразделна част от техния ежедневен градски живот.

До 10% отстъпка

» Още

Магазини - Happy Store

Нарру Store са магазини за модерни облекла на достъпни цени.

Клиентите на верига магазини “Нарру Store” във всеки един момент могат да намерят висококачествени облекла, обувки и аксесоари.

До 10% отстъпка

» Още

Магазини - Hot Spot

Модерни облекла, висококачествени обувки и забележителни аксесоари стоят в основата на магазини HotSpot. Фирмата е ексклузивен дистрибутор за територията на страната както на отвърдени световни, така и на съвсем нови перспективни брандове.

До 10% отстъпка

» Още

Онлайн магазин - Gifty.bg

Gifty.bg е онлайн магазин за подаръци и сувенири.

Можете да откриете подходящата идея за подарък без значение дали искате да изненадате любимия човек, да създадете приятна емоция у приятел или да покажете класа пред вашите бизнес партньори.

До 20% отстъпка

» Още

Онлайн магазин - Sport for me

SportForMe.com предлага на своите потребители изобилие от спортни стоки на атрактивни цени.

 

До 10% отстъпка

» Още

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни