A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
07 юни 2023 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.48252
1.54236
1.10157
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Спортни магазини

Партньори   |   » Виж всички

Sport Depot спортни магазини

Адресите на магазините, може да видите тук:

www.sportdepot.bg

С карта SPORT DEPOT Club Вие получавате персонална клубна карта, с която ставате част от най-големия отбор на победителите, когато става въпрос за пазаруване на спортни стоки в България.  

На касата на всеки един от магазините на SPORT DEPOT показвате  картата на клуб Бъдеще, с която да се легитимирате, за да може да Ви бъде издадена  клубна карта SPORT DEPOT. Тя дава право на 10% отстъпка на всички не намалени продукти.

Какво е важно да знаете за Вашата клубна карта?

  • С клубна карта SPORT DEPOT получавате 10 % отстъпка на ВСИЧКИ ненамалени продукти.
  • С картата получавате достъп до ЕКСКЛУЗИВНИ ПРОМОЦИИ, всяка семдица, с отстъпки до - 40%. В магазините SPORT DEPOT всички предложения за SPORT DEPOT Club са означени със специален етикет.
  • Списъкът с всички промоционални продукти може да намерите на  www.sportdepot.bg в раздел ПРОМОЦИИ / ПРОМОЦИИ САМО ЗА ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ.
    • Всички притежатели на клубна карта ползват отстъпка в магазини SPORT DEPOT и при online пазаруване на www.sportdepot.bg
    • Като притежател на клубна карта SPORT DEPOT ще получавате съобщение една седмица преди старта на официалните разпродажби на стоки в магазините и на  www.sportdepot.bg
    • За да ползвате отстъпка при пазаруване, трябва задължително да представите Вашата карта в магазина. Картата е лична и не може да бъде преотстъпвана. Консултантите в магазина може да поискат удостоверяване на Вашата самоличност.

 

Клубните карти SPORT DEPOT са валидни 1 година, считано от датата на последната реализирана покупка. Ако не използвате Вашата карта повече от 1 година, тя се деактивира.

 

За повече информация: www.sportdepot.bg                  

e-mail: sales@sportdepot.bg

Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни