А А- А+ А Избери език БГ EN
Стойности за 1 дял 29 септември 2023 г.
Стойности за 1 дял
29 септември 2023 г.
» Професионален пенсионен фонд 1.50044
» Универсален пенсионен фонд 1.55789
» Доброволен пенсионен фонд 1.11079

Партньори

Винарска изба „Шато Ботево”

тел. за връзка: 0895 503 191

email: office@chateaubotevo.com

www.chateaubotevo.com

Винарска изба „Шато Ботево” | Тракийска низина има удоволствието да Ви предложи  

10% отстъпка при онлайн покупка на вино www.chateaubotevo.com

* в поръчката си отбележете „Имам карта за отстъпка

* въведете budeshtechateau (Вашия код за отстъпка) 

* изберете от падащото меню Budeshte (издател).

* за допълнителна информация посетете секция ПАРТНЬОРИ на сайта на Винарска изба „Шато Ботево” и кликнете върху ПОД Бъдеще.

Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина създава качествено вино за различни вкусове чрез микс от сортови и купажни вина. В момента тя предлага Ставен, Филигран и Колекция.

Вината наизбата са със защитено географско указание „Тракийска низина”.

Те са носител на редица престижни награди от български и международни винени конкурси. Последните отличия са за най-добро червено вино от Фестивала на винарите „Вино и творчество 2019 г. – крепост Туида” за Пино ноар & Мерло от серия „Ставен“, реколта 2015 г. и за най-добро бяло вино Пино гри & Совиньон блан от серия „Ставен“, реколта 2016 г.

Горди сме, че проектът Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина бе отличен на 21 ноември 2019 г. за агроинвестиция на годината от вестник „Български фермер”.

„Шато Ботево“се намира в землището на с. Ботево, общ. Тунджа в подножието на възвишенията на Свети Илия. Лозовите масиви на избата се отличават със специфичен тероар и богата сортова култура. Посадъчният материал на винарната е селектиран лично от водещи европейски пепиниеристи. Шатото е със затворен цикъл на производство.

Винарска изба “Шато Ботево” | Тракийска низина е член на организацията „Приятели на селските райони” (Friends of the Countryside) и единственият български представител в сайта Welcoming Estates Website.

            Вкусете глътка вино от Тракия и опознайте щастието с Винарска избаШато Ботево”!