Стойности за 1 дял за:
21 юни 2018 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.46068
1.52477
1.06810
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори

Партньори » Виж всички

O Плюс

София

Магазин - Copy Center
Бизнес Парк София
Сграда 12А
тел.: 02/9 768 658

Работно време: понеделник-петък
9:00 - 18:00ч

www.oplus.bg

OPlus е компания за доставка на офис консумативи, канцеларски материали и офис техника. OPlus предлага и доставка на рекламни продукти и рекламни услуги като офис решенията и имиджа на компаниите са фокус на цялостната дейност на фирмата.
Традиционен лидер на доставки на консумативи, техника и материали за офиса за фирмите в България, OPlus е създадена като one-stop shop за бизнеса. OPlus е решението за вашия офис на работното място и вкъщи.
OPlus.bg е корпоративен сайт на компанията и онлайн магазин, който предоставя възможността да се пазарува, като се поръчва онлайн.

Оферти:

17% отстъпка от каталожната цена на артикулите в раздели „Ученически стоки“ и „Хоби продукти“*
11% отстъпка от каталожната цена на офис консумативи, канцеларски материали, както и всички останали артикули в постоянния асортимент*
При поръчка през сайта получавате допълнително 2%, които се начисляват върху 11 и 17 % от отстъпката! Очакват ви много подаръци!
*Отстъпките не са валидни за продукти в промоция, офис техника и консумативи. Отстъпките се начисляват след предоставяне на карта "Бъдеще" при пазаруване в магазина или продиктуване на клиентския номер от нея при поръчки по телефона или през сайта.

Топ оферти с клубна карта

Пълен списък и описание на ТОП ОФЕРТИТЕ може да видите във Вашия профил.

Call center - 0700 14 250
Пишете ни