Стойности за 1 дял за:
17 май 2021 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.53175
1.62591
1.13065
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Услуги

Партньори   |   » Виж всички

BY SURPRISE


София,
ул. ул. Сливен 21
тел./факс:(02) 954 93 31
тел./факс:(02) 951 67 68
e-mail: sales@by-surprise.com

www.by-surprise.com

BY SURPRISE един от най-големите вносители на промоционални рекламни сувенири и текстил. Агенцията е специализирана в изработка и доставка на рекламни продукти и рекламни сувенири - чадъри, тениски, якета, шапки, раници, чанти за документи, сакове, раници, папки, химикалки, USB памет, тефтери, календари и много други рекламни и промоционални артикули на изключителни добри цени и условия за доставка.

Нестандартните решения в областта на сувенирната реклама са запазения знак на компанията. Рекламните материали и сувенирите, които предлагаме са внимателно подбрани, с цел да отговарят на изискванията на динамичната бизнес среда. Ние сме официален представител на водещи фирми в областта на рекламните артикули - бизнес подаръци, корпоративни рекламни сувенири, актуални сезонни промоционални артикули, рекламни офис консумативи, рекламен текстил.

BY SURPRISE е експерт в реализацията на уникални, дизайнерски проекти за рекламни материали и сувенири. Изработка на продуктови рекламни носители по индивидуален дизайнерски проект - часовници, табли, кибрити, играчки, тефтери, монетници и много други артикули в кратки срокове и цени от производител.

Екипът на агенцията предлага индивидуални решения за отпечатване на лого и брандиране на различни повърхности.

При нас може да намерите пълната гама рекламни материали, рекламни продукти, рекламен текстил, уникални нестандартни и стандартни решения съобразени с Вашите изисквания.

Гарантираме високо качество, кратки срокове и конкурентни цени.

10 % отстъпка от оферираните услуги и рекламни материали (валидна за физ. и юридически лица)

Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни