A A+ A++ A
Стойности за 1 дял за:
07 юни 2023 г.
Професионален пенсионен фонд
Универсален пенсионен фонд
Доброволен пенсионен фонд
1.48252
1.54236
1.10157
Начало  >  Клубна карта  >  Партньори  >  Лаборатории

Партньори   |   » Виж всички

NutriGen

София

ул. Юнак 24, ет.7

тел.: 0888842200

e-mail: office@nutrigen.bg

www.nutrigen.bg

www.budeshte.bg/partners/210/NutriGen

Ние предлагаме набор от генетични изследвания, които спомагат поддържането на добро здраве и отлична физическа форма. На база на резултатите  от тях може да бъде определен генетичният потенциал на изследваното лице, както и да се установят здравните рискове, към които е налице предразположение.

Гените, които носим, оказват значително влияние върху здравето и податливостта ни към различни хронични заболявания. Нутригеномиката, позната още като персонализирано хранене, изследва връзката между диетата и гените. Тези взаимодействия имат огромен потенциал в превенцията на заболявания, свързани с режима на хранене и начина на живот.

Нашите ДНК тестове се прилагат еднократно и дават информация, която е валидна за цял живот. Тя не може да бъде получена чрез друг тип изследване, нито да бъде напълно установена чрез фамилна анамнеза. Резултатите позволяват да бъде разбрана по-добре индивидуалната генетична реакция към ключови биологични процеси и да се разработят високоефективни персонализирани програми за контрол на теглото,  физически тренировки и превенция на широк набор от заболявания. На база на получената информация изследваните лица имат възможност да направят промени в ежедневния си режим (хранене, спорт, прием на синтетични добавки), така че да извлекат максимална полза от генетичния си потенциал  и да минимизират потенциалните здравни рискове.

 

Оферти:

10% отстъпка от следните генетични изследвания с код DNA_BUDESHTE :

NGHealth  - Превенция на наследствени заболявания, свързани с начина на живот.

NGDiet  - Контрол на теглото чрез хранителен и спортен режим, съобразен с генома.

NGEstrogen - Превенция и овладяване на естроген-зависими заболявания.

NGSport - Подобряване на атлетичното представяне чрез анализ на генетичния потенциал.

 

Стани клиент на ПОД - Бъдеще
Call center - 0700 14 250
Пишете ни